Praktisk Information.


Att hyra en hoppborg eller liknande av oss är enkelt. Ni kan höra av er via telefon eller mail så ordnar vi något en dag det passar er. Antingen hämtar ni hos oss i Markaryd eller så ordnar vi med utkörning, uppsättning och nedtagning efter överenskommet pris. De utsatta priserna avser hämtning och lämning i Markaryd ,  Det går oftast bra att hämta även kvällstid .  

Om ni hämtar själva krävs en större kombi med fälld säten, eller ett släp vilket är att rekommendera. Ni får muntliga och skriftliga instruktioner och vi hjälper er att lasta hoppborgen. Betalning sker vid avhämtning kontant eller swish, företag eller myndigheter kan faktureras. Vi förbehåller oss rätten att neka uthyrning. 

Det är viktigt att ni följer våra instruktioner gällande barnens barnens säkerhet , de viktigaste punkterna vid användning av hoppborgar är 
Övervakning :  en vuxen / ansvarig skall övervaka leken , 
Förankring :  aktiviteterna skall förankras i marken med jordspett , / lånas ut av oss
Mjukt underlag :  vi rekommenderar gräs som underlag ,   om man ändå måste använda
er av asfalt eller liknande som underlag har vi möjlighet att låna ut mjuka mattor , 


På plats behöver ni ett vanligt eluttag 1fas. Borgen drivs av en fläkt som förbrukar 1400W, går att jämföra med en dammsugare. Att sätta upp borgen tar ungefär en kvart om man är ovan ,  och den blåses upp på under 2 minuter.

Vid flera olika aktiveter  och mer behov av el ,  fråga oss ,  Vi har elcentraler för både 32 och 16 ah uttag 

Avbokningar med anledning av väder eller sjukdom är accepterat. Vid lätt regn och blåst kan man dock använda produkterna.

Lycka till!
Barnen kommer älska detta och det kommer säkert bli en återkommande önskan att få ha en egen hoppborg för en dag.